Choď na obsah Choď na menu
 


Oblastná výstava psov Dvorianky 5.7.2012

30. 7. 2012

Na túto výstavu som sa tešila, keďže táto výstava má takú pohoďácku atmosféru, ale na druhej strane mi je ľúto, že zastúpenie jedinocov jednotlivých plemien je pomerne málo. A tak ocenenie z tejto výstavy neberiem nejako za adekvátne, hoci pekný posudok stále poteší.

Tento deň bolo neskutočne horúco, čo nebolo veľmi dobré pre psíky, ale čo je super, tak tam bolo veľmi veľké umývadlo kde sa mohli všetci schladiť, či už hafani ale aj ľudia.: Wendy sa veľmi páčil výpust vody, kde sa postavila a stála by tam hádam až do večera.

Na tejto výstave sme spoznali pani Helenku z Michaloviec aj s jej tiež hnedučkou rozkošnou ročnou labradorkou Miou.  Kecali sme veľa o našich hafanoch, čo sme s nim zažili a pod. Pani Helenka sa tiež prihlásila aj do Veľkej Idy na národnú výstavu, tak si moja mamka čo nás tiež prišla povzbudiť vymenila číslo s pani Helenkou keďže mali spoločných známych.

Tak sme sa zakecali že sme až prepočuli ako volajú naše čísla do kruhu a tak sme skoro posúdenie zmeškali. Je pravda ale, že ozvučenie nebolo bohvieaké na futbalový štadión. Ale pani rozhodkyňa MVDr. Ridarčíková bola veľmi milá a pustila nás predviesť sa. Pani rozhodkyňa nás po prebehnutí v kruhu vyzvala, aby sme ukázali zúbky z jednej aj druhej strany a hlavne ju zaujímal zhryz, ale nebolo to ako v Banskej Bystrici, takže prehliadku sme zvládli ukážkovo.

Wendy napísala pekný posudok: kompaktná sučka dobrého formátu, pekná hlava, pevný chrbát, hlboký hrudník a predhrudie, a tým že sme žiaľ nemali súperku, ( keďže Mia bola v triede mladých, ale aj dobre že tam bola, lebo som chcela aby obe vyhrali, keďže obe sú rozkošné ) čo by bolo zaujímavejšie sme dostali známku výborný V1 a Oblastný víťaz.

Najviac som sa ale potešila jednej veci, konečne som kúpila dobrý furminátor, keďže ten čo sme si dali doviezť z USA nejako nefungoval, aspoň u nás. Je ozaj super.

Fotky som urobila len tri, keďže sme väčšinu času presedeli v tieni, nájdete ich tu:

http://wendydraco.rajce.idnes.cz/OVP_Dvorianky_5.7.2012/

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.