Choď na obsah Choď na menu
 


Medzinárodná výstava psov Veľká Ida 21.-22.7.2012

15. 10. 2012

Po národnej výstave pokračovala nasledujúci deň ( sobota ) medzinárodná výstava. Počasie bolo upršané. Wendy celý čas presedela v aute a ja som medzitým chodila pozerať kedy konečne pôjdeme na rad. Na niečo bolo dobré aj to dlhšie čakanie, lebo keď sa dostali na rad labradory tak sa už počasie vylepšilo, hoci blato v kruhu bolo neskutočné. Tento deň posudzoval maďarský rozhodca pán Attila Czeglédy. V triede otvorenej nás bolo opäť najviac a ja som bola zvedavá ako dopadne tento deň Wendy s Veronikou. Dostali sme V1 CAC. Veronika s Wendy išli opäť ďalej bojovať o titul CACIB. Opäť vyhrali. Tým sa stala čakateľkou na medzinárodného šampióna.  Nakoľko deň predtým na Národnej výstave získala Viťaz Slovenska 2012 a v tento deň CACIB, tak jej bol udelený aj DOG FESTIVAL WINNER 2012. To som vedela, že postupujú v ďalšom kole o titul BOB - najkrajší jedinec. Darilo sa neskutočne a bolo to neuveriteľné, keď pán rozhodca aj v tomto kole pristúpil ku Veronike a podal jej ruku. Nemohla som tomu uveriť, nakoľko som nečakala že aj tento deň pre nás bude taký úspešný.

Pán rozhodca sa pýtal Veroniky či sa zúčastnili aj predošlý deň na Národnej výstave a ako dopadli, Veronika povedala že áno a že dostali BOB. Pán rozhodca jej povedal, že má teda  BOB 2x a je rád, že ho udelil správne.

Posudok od p. Attilu Czeglédy:

výborná fenka, správna veľkosť, krásna hlava a oči, výborné predhrudie, výborný chvost, výborná zadná časť, výborný pohyb, výborné predvedenie.

Ďakujem hlavne Veronike za úžasné predvedenie a takisto sa chcem poďakovať aj chovateľom z východu, ktorí nám držali prsty.

Fotky z výstavy si môžete pozrieť tu:

wendydraco.rajce.idnes.cz/Cacib_-_Velka_Ida_21.7.2012/




 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.