Choď na obsah Choď na menu
 


Medzinárodná výstava psov FCI - Veľká Ida 23.-24.7.2011

23. 7. 2011

sme sa zúčastnili výstavy vo Veľkej Ide, kde posudzovala rozhodkyňa Barbara Krumpak, ktorá má dlhoročné chovateľské skúsenosti s labradormi. Na túto výstavu som sa veľmi tešila, žiaľ Wendy nemala v tento očakávaný deň náladu na vystavovanie. Od rána sa vrtela, ňuchala všetko možné, takže som tŕpla ako to bude v kruhu a veru takto to aj dopadlo. Škoda že nemala takú náladu ako v Dvoriankach, ale aj tak sme dostali veľmi pekný posudok ( 2,5 ročná, hnedá fenka, veľmi milá hlava a výraz, správna dĺžka krku, široké ramená a hrudník, správna horná línia s trochu klesajúcim zadkom, správne uhlenie, použitie chvostu by bola výhoda, pohyb s vodičom). Ale ocenenie aj napriek jej neposlušnosti bolo výborné.

Keďže Wendy často používa ten svoj chvost a vrtí ním ako vrtuľou, tak ma včera išlo z toho poraziť, lebo tam stála v kruhu ako zbitý pes a chvost mala buď dole alebo ako keby zlomený.

Nevadí, snáď nabudúce bude mať lepšiu náladu, veď ani ja som nemala bohvieakú. Ale stretli sme sa tam so známymi a týmto sa chcem poďakovať aj pani MVDr. Bartošovej za ochotu a kamarátke Anke a jej sestre Danke. Gratulujeme víťazom.

Fotky z výstavy: http://wendydraco.rajce.idnes.cz/MVP_23.-24.7.2011_Velka_Ida