Choď na obsah Choď na menu
 


Nelka, Nely, Ňufy, Ňufák, Ňufko, .... naše srdiečko

24. 10. 2011

 

Obrázok

2.4.1997 som bola najšťastnejší človek na zemi, pretože si sa práve narodila u rodiny Babicových, ktorým za Teba veľmi vďačíme, pretože si nám  priniesla veľa lásky a šťastných chvíľ a pomohla si nám zmierniť náš žiaľ po Blackovom odchode. Keď sme sa mali rozhodnúť, ktoré šteniatko si vezmeme, tak sme okamžite vedeli že to budeš Ty. Bola si najväčšia medzi svojimi súrodencami, taký malý macko s malým bielym fliačikom na brade a ocko povedal, že si ako Dartagnanka a že si vezmeme Teba. Ocko nosí tiež takú briadku na brade, tak ste boli ako dvojičky. Ja som mala pred maturitnými skúškami a dodnes počujem ako si prvé dva týždne nariekala za mamkou Linduškou, ktorá už je za dúhovým mostom a konečne sa tam s ňou opäť stretávate v plnej sile. Takisto tam určite spoznáš našho prvého pudlíka Blacka, ktorý nám náhle odišiel na leptospirózu, žiaľ ako trojročný a budete si vymieňať zážitky, čo ste s našou rodinkou zažili.

Najviac na svete milovala môjho oca a brata. Ako šteniatko si bola niekedy ku mne protivná a ja som si aj občas kvôli tomu poplakala a dnes píšem tieto riadky a opäť plačem kvôli Tebe, lebo už nikdy nepohladím Tvoj kožúšok, už nikdy ma neprivítaš keď prídem k našim, už nikdy sa nebudeš "paprčiť" keď som Ti chcela vyčistiť očká alebo ušká, už nikdy sa nezahľadím do Tvojich milých očičiek, ale nikdy neodídeš z našich srdiečok.

Milovala si aportovanie, vedela si hodiny a hodiny nosiť loptičku alebo kamienky. Ty si nepotrebovala veľa ku šťastiu, len si chcela aby sme boli všetci spolu a aby sme Ti hodili kamienok, ktorý si priniesla a čakala s nadšením. Verím, že si prežila s nami plnohodnotný život a ďakujem mojej rodine, že sa o Teba tak skvelo starala.

Nelka, viem že si našu Wendy nemusela, ale v auguste 2010 sa ako keby v Tebe niečo zlomilo a tolerovala si už aj Wendy, keď bola ťažko chorá. Bola si maličká a pritom si mala také veľké srdiečko, že aj keď Ťa Wendy niekedy pozlostila a volala Ťa hrať sa proti Tvojej vôli, predsa si ju prijala do svojej svorky. Viem, že jej budeš chýbať. Bola medzi Vami ako keby "tichá dohoda" a Wendy Ťa rešpektovala.

Málo ľudí verilo, že máš toľko rokov, keďže si do posledného víkendu Tvojho života chodila ako 8 ročný psík. Naši museli hovoriť v kódovanej reči, keď si ešte počula, lebo si im rozumela veľa vecí a vedela si aj "odvrávať" ak sa Ti niečo nepáčilo alebo si niečo chcela. Bola si veľmi rozumná, inteligentná a ukázala si, ako sa chová pravá dáma.

Žiaľ staroba neobchádza nikoho a prišiel čas, keď problémy ohľadom zdravia zaklopali aj na Tvoje srdiečko, a staroba si povolala aj Teba. Tvoje milujúce srdiečko už nestačilo, aby si vedela bez problémov dýchať. Veríme, že sme urobili len to naj pre Teba, lebo nikdy by sme si neodpustili ak by sme Ťa nechali trápiť sa samej v krutých bolestiach. Nikdy na Teba nezabudneme a veríme, že raz sa tam s Vami, za dúhovým mostom všetci opäť stretneme. 

ĎAKUJEME TI NELKA ZA VŠETKO ČO SI PRE NÁS UROBILA. ODIŠLA SI, ALE NIE Z NAŠICH SŔDC. BOLA SI VEĽKÁ BOJOVNÍČKA.

TVOJA RODINA

Viac fotiek našej milujúcej Nelky: http://wendydraco.rajce.idnes.cz/Nelka_nar._2.4.1997_-_24.10.2011_R.I.P.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.